Förutom att vara din biljett till alla aktiviteter så kommer stämmoarmbandet även att användas för betalning i vårt kafé och på kansliet.

Du har möjlighet att ladda på pengar på ditt stämmoarmband så att det finns när du kommer till BARNLEK 2023. Du kan använda armbandet och handla i vårt kafé och i kansliet. Där kommer du inte att kunna handla med kontanter eller betalkort. Kontanter och betalkort kan självklart användas runt om i affärerna i Lerum.

 

Stämmoarmbandet kan till exempel laddas på i förväg hemifrån, via en länk i bekräftelsemejlet, eller med betalkort i kansliet. Stämmoarmbandet kan fyllas på med pengar fram till fredag kväll den 14 juli, klockan 20.00. Förtydligande: Du kan inte handla med betalkort eller kontanter på stämmoområdet! Du kan fylla på stämmoarmbandet med betalkort i kansliet.

OBS! Återbetalning av ej utnyttjad summa (om den överstiger 100 SEK) kommer att göras till det kort man betalat med. För att säkerställa att vi kan betala tillbaka – välj betalningsalternativ ”Betala med kort” och inget av de andra två betalningsalternativen. Om återstående belopp på personligt stämmoarmband understiger 101 SEK görs ingen återbetalning pga kostnader för transaktionen, ej återbetalda medel kommer att skänkas till Rädda Barnen.